Ücretsiz Hızlı Kargo & Yıkanabilir Kaymaz Taban Halılar
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Romanza Halı Serisi

04-09-2018 12:22
Romanza Halı Serisi
   Alışıldık kalın ve ağır halılara artık son demenin vakti geldi.  Romanza Halı serisi şık shaggy görüntüsünün yanında inceliği ve hafifliği ile sizlere inanamayacağınız bir kullanım rahatlığı sağlayacaktır. 
   Günümüzde halı ve yolluklar artık daha çok dekoratif amaçlı kullanılmaktadır.  Bunun başlıca sebebi eski nesil halıların taşınması zor ve yıkamasının zahmetli olmasıdır. Romanza Halı gibi yeni nesil halıların eski ağır halılara göre çok daha şık ve modern durmasının yanında sizlere çok kolay bir kullanım rahatlığı sağlamasıdır. İpliksi ve modern görünümüyle beraber özel Prizma kaymaz taban halı olan Romanza Halılar çamaşır makinesinde de kolayca yıkanabilmektedir. Özel ebat seçeneğiyle evinizin her köşesine, koridoruna tam oturur. Mutfak halısı, banyo halısı veya salon halısı olarak kirlenmesini dert etmeden gönül rahatlığıyla kullanılabilinir. 
   Evinizin her alanında kullanıma uygun olan halı serimiz 20 'den fazla rengarenk halı modelleri evinize bambaşka bir hava katmak için www.prizmahome.com 'da sizi bekliyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.