Ücretsiz Hızlı Kargo & Yıkanabilir Kaymaz Taban Halılar
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Prizma Home

19-09-2018 16:03
Prizma Home
   Prizma Tekstil, yıllardır Türkiye 'nin en büyük ve kapsamlı tekstil firmalarından biri olan ve her kesimden evlerin ev tekstili ihtiyaçlarını karşılayan Dodanlı Tekstil 'in kardeş firmasıdır. Prizma Tekstil internetin halı mağazası olma hedefiyle yola çıkan Prizma Home internet sayfasıyla birbirinden şık halı modelleri ve kırlentleriyle sizlere hizmet vermektedir.
   Evinize özel ebat halılar ve kesme yolluklarıyla herkese evini döşemenin özgürlüğünü yaşatmak bir numaralı misyonumuz olmuştur. Ayrıyeten yıkanabilir halı rahatlığı evinize kolaylık sağlamak dışında size hijyenik bir ev ortamı sunar. Tüylü halılarda (shaggy halı) bir dünya markası olmuş olan Prizma Tekstil; Dünya üzerinde 45 farklı ülkede, Türkiye içerisinde de 600 'den fazla satış noktasıyla sizlere her gün en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Antik ve modern halı desenlerini bünyesinde barındırması ile her zevke hitap eder. Altlarında orjinal Prizma Tekstil kaydırmaz lateks tabanı sayesinde evinizde güvenli bir şekilde kullanabilinen halılarımız çamaşır makinesinde yıkanabilme özelliğine rağmen tabanında herhangi bir deforme olmaz.
   Goblen Klasik Serisi ile bir zamanlar Türkiye 'yi saran halı modelleri şimdi uyumlu Goblen Kırlent modelleri ile kombinlenebilmesiyle evinizde bir çiçek bahçesi havası yaratacak. Özel ebat yıkanabilir halı, yolluk ve kırlent modellerimizden ücretsiz kargo fırsatı ile yararlanmak için hemen alışverişe başlayın!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.