Ücretsiz Hızlı Kargo & Yıkanabilir Kaymaz Taban Halılar
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyo Paspasları

05-12-2018 12:20
Banyo Paspasları

Banyo Paspasları

 

 

Yıkanabilir Banyo Paspasları

Banyolarımız evlerimizin en mahrem, en özel köşelerinden biridir. Kişisel bakımımızı ve temizliğimizi banyolarımızda gerçekleştiririz. Bu sebepten banyolarımız bizim için her zaman temiz ve hijyenik olmalıdır. Banyo paspasları ve banyolarda kullanılan havlular banyomuzdaki temizliği korumak için hem hijyeniklik hem de dekoratiflik katar. Bu halı ve havluların yıkanabilir olması bakterilere karşı savaşta sizi ileri taşır. Prizma Home ailesi olarak sizin sağlığınız bizim için ön planda olduğu için tüm halılarımız, yolluklarımız, paspaslarımız ve hatta kırlentlerimiz bile çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir.

 

Kaymaz Tabanlı Banyo Paspasları

Banyolarda kullanılan banyo halıları, paspaslar veya ayak havluları genellikle duş kabinlerinin önlerine konur. Bu sayede ayaklarımızdaki ıslaklığı alır ve duştan sonra kayıp düşmemizi engeller. Bu halıların ve paspasların üst yüzeyinin ve tabanının kaymaması çok önemlidir. Aksi takdirde kayıp düşmeler ve yaralanmalar meydana gelebilir. Prizma Home ailesi olarak sizin sağlığınız bizim için ön planda olduğu için tüm halılarımız kaymaz doğal lateks tabandan üretilip, çamaşır makinesinde deforme olmamaktadır.

 

Tekli - İkili - Üçlü Banyo Paspasları

Bir zamanlar banyoların vazgeçilmezleri olan üçlü banyo takımları artık yerini ikili banyo takımlarına bırakmış durumda. Eskiden klozet kapaklarının üzerini örtmek için kullanılan parçaya gelişen klozet dizaynlarından dolayı ihtiyaç kalmamıştır. İkili banyo takımları bir adet (50 x 70) küçük paspas, bir adet de (70 x 110) büyük paspastan oluşmaktadır. Genellikler paspaslardan biri duşun önünde, diğer paspas da lavabonun önünde kullanılmaktadır. Uyumlu parçalar olduklarında banyolarda güzel bir hava yakalanır. Kombinli paspaslar seçilirken de banyolarınızın tonuna ve detaylarına dikkat etmeniz gerekir. Bu sayede banyonuzun genelinde hakim olan rengi ön plana çıkarmış ve banyonuza şıklık getirmiş olursunuz.

 

Nasıl Ulaşabilirim?

Prizma banyo halılarına "Tüm Halılar” menüsündeki "Banyo Halıları” bölümünden ulaşabilirsiniz. Goblen Klasik Serisi ‘nde üçlü banyo paspas takımları bulunur. Butik Halı | Paspas Serisi ‘nde ise ikili banyo paspas takımlarına ulaşabilirsiniz. Ürettiğimiz her halılar A+ kalite kaydırmaz doğal lateks tabanlı halılar olup çamaşır makinasında gönül rahatlığıyla yıkanabilir. Çünkü sizin sağlığınız bizim için en önemlisi.

 

Prizma Home 'un en güzel Banyo Halısı Modelleri ve Paspasları için: Prizma Home Banyo Halı Desenleri


 

Prizma Home

İnternetin Halı Mağazası

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.